streda 8. mája 2013

Z kuloárov #1 - non beauty favourites

Rozhodla som sa pridať pár fotiek toho, čo ma zaujalo, alebo vecí, ktoré mám rada. Pretože môj život sa netočí len okolo kozmetických produktov.

JAR je konečne tu. Takto zakvitla čerešňa v záhrade mojich rodičov. A pohľad na jasnú oblohu je jeden z tých, ktoré ma nikdy neomrzia.






Milujem rezané kvety. Podľa mňa je to najkrajší bytový doplnok. Tieto dve kytice som dostala k sviatku - tulipány od rodiny a pivónie od Hubbsa.



Časopisy na lesklom papieri... už nie som na ne namotaná ako kedysi, veľa tém sa opakuje donekonečna a na spoznanie kozmetických noviniek sú tu blogy alebo YouTube. Keď už siahnem po nejakom glossy magazíne, jedná sa o cudzojazyčný, anglický alebo francúzsky (najobľúbenejší je GLAMOUR). Takto sme sa "rozšoupli" cestou z Londýna... (mimochodom, ešte stále som ich všetky neprečítala).

  
Čaj, môj najobľúbenejší nápoj. Odkedy máme v Bratislave Marks and Spencer, inde ho snáď ani nekupujeme. Najradšej mám starý dobrý Earl Grey (pijeme ho každé ráno) a zelený s jasmínom, ktorý mi spríjemňuje popoludnia v práci. Najlepšie sa pije z veľkej šálky, ako je táto zo Starbucks.


S príchodom teplých dní mám znova chuť na zmrzlinu. Vždy som preferovala smotanové, ale tento mangový sorbet ma presvedčil o tom, že ani ovocná zmrzlina nemusí byť úplne márna. Mňam!


A na záver foto z našej spálne... ale nejedná sa o žiadne indiskrétnosti. Z týchto obliečok z Tchiba som ostala úplne paf. Milovaný Paríž, nedávno navštívený Londýn a (možno) ďalšia cestovateľská méta - New York. Sladké snívanie o ďalekých cestách.

  



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.