piatok 26. júla 2013

Spotrebované produkty #6

Už sa stalo dobrým zvykom na tomto blogu, že predposledný alebo posledný článok v mesiaci venujem spotrebovaným produktom. Tak poďme na ne.


Vichy Capital Soleil SPF 30 (125 ml) - opaľovací telový krém vo forme rozprašovača s obsahom Mexoryl XL (UVA + UVB) nie je spotrebovaný, ale mám ho otvorený učite dlhšie, ako by bolo vhodné, preto putuje do koša. Krém sa pomocou rozprašovača dobre aplikoval, nezaznamenala som žiadnu spáleninu ani alergiu, bola som s ním spokojná a v budúcnosti si ho možno ešte niekedy kúpim. 

Avon Planet Spa Dead Sea Minerals Foot Cream (75 ml) - krém na nohy s obsahom minerálov z mŕtveho mora mi vyhovoval, ak by som sa donútila používať ho pravidelne, viem si predstaviť, že sa mohol prejaviť ešte účinnejšie. Ak by som sa dostala ku katalógu Avon a tento krém bol v ponuke, asi by som po ňom opäť siahla. 

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief (30 ml) - hydratačný gel-krém sa v mojej kúpeľni neobjavil prvý raz a určite nie naposledy. Skvelo hydratoval, osviežil a zároveň sa osvedčil ako výborná báza pod make-up. Toto cestovné balenie bolo súčasťou vianočného darčekového setu, ale je viac než isté, že si ho v budúcnosti opäť kúpim aj v plnom balení. 

Vichy Stress Resist (50 ml) - antiperspirant proti nadmernému poteniu síce sľubuje hory-doly počas 72 hodín, ale keď si odmyslíme túto nafúknutú bublinu, jedná sa o antiperspirant so slušnou výdržou, ktorý v dlhodobom horizonte skutočne reguluje potenie, ako to deklaruje graf na obale. Malé mínus dávam za to, že po aplikácii treba čakať, kým zaschne, ale to je u guľôčok normálne, je to len vec zvyku. Kúpila by som si ho opäť. 

Korres Jasmin Showergel (250 ml) - máloktorý sprcháč ma zaujme tak, že by som sa chcela k nemu vrátiť, ale toto bol presne ten prípad. Príjemne voňal (ako jasmín, nie ako jasmínový osviežovač WC), dobre penil a nevysušoval pokožku. Určite sa k nemu v budúcnosti vrátim. 

Essence Lash & Brow Clear Mascara (9 ml) - medzi slepými jednooký kráľom. Nie som veľmi spokojná s výdržou tejto čírej mascary, čo sa týka fixácie obočia, ale nič lepšie som zatiaľ nenašla. Striedam ju s tou od Alverde, ktorú používam momentálne a keď ju spotrebujem, vrátim sa zase k Essence

Vichy Eau Thermale (150 ml) - termálna voda v spreji, o jej všestrannom použití sa nemusím rozpisovať. Vďaka tomu, že ju predávajú v DM je aj najdostupnejšia a keďže vody v spreji striedam, určite si ju ešte neraz kúpim. 

Clinique Bottom Lash Mascara (2 ml) - mascara na spodné riasy alias baby mascara sa mi najprv zdala ako gadget, ale pravdou je, že je praktická, nerobí šmuhy ani sa nezotiera a ja tlieskam tomu, kto s touto ideou prvý prišiel. Akurát príliš rýchlo vyschla, za menej ako šesť mesiacov. Ale i napriek tomuto malému mínusu je opätovná kúpa v budúcnosti viac ako pravdepodobná. 

Dermalogica Cream Exfoliator (75 ml) - krémový peeling s obsahom kyselín pleť zbavil odumretých buniek a ona bola krásne hladká a napnutá. Musela som však upraviť dobu pôsobenia, odporúčaných  10 - 15 minút bolo príliš, skrátila som to na sedem. Na opakovaný nákup to vśak nevyzerá - z e-shopu lookfantastic sa mi po posledej opakovane negatívnej skúsenosti nechce objednávať, plus cenu tohoto produktu zvýšili od môjho posledného nákupu o 11 libier - to sú pre mňa jasné argumenty proti. 

Nivea Good-bye Cellulite (200 ml) - príjemný chladivý modrý gel proti celulitíde mal určite minimálne krátkodobé optické pozitívne účinky. Inak neviem, nepresvedčil ma. Proti hovorí aj výskyt alkoholu na popredných miestach v zložení. Takže nabudúce sa tomuto produktu radšej vyhnem.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.