pondelok 30. septembra 2013

Spotrebované produkty #8

Posledný septembrový deň so sebou prináša ďalšiu porciu empties. Dnes to bude stručné, pretože o väčšine spomenutých vecí som už na blogu písala a nechcem sa zbytočne opakovať. Takže, s čím som sa tento mesiac rozlúčila?


Garnier Invisi Mineral Calm Deodorant (40 ml) - tuhý deodorant, ktorý obrazne povedané zasvietil ... a zhasol. Asi za to môže príliš výrazná vôňa, ktorá nejako zvláštne zreagovala s mojim potom a výsledok vám nejdem ani popisovať. A účinnosť tiež žiadna veľká sláva. Kúpila by som ho znova? Samozrejme, že nie. 

Clinique Airbrush Concealer odtieň 04 Neutral Fair (1,5 ml) sa objavil v historicky prvých empties a dnes som ho zaradila len kvôli "evidencii". Moja náklonnosť k nemu sa nezmenila, takže kúpim znova, keď miniem aktuálny korektor (od Collection Cosmetics, viac o ňom tu). 

Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer (50 ml) - aj tento krém sme už v spotrebovaných produktoch mali. Momentálne si od neho dávam pauzu, dve opakované kúpy zatiaľ stačili, ale v budúcnosti sa k nemu určite vrátim. Medzitým sa chcem vydať do trochu iných vôd. 

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion (30 ml) - toto cestovné balenie bolo darčekom k nákupu predchádzajúceho krému, používala som ho v lete, kedy mi úplne vyhovoval. Znovu už si ho asi nekúpim, lebo ho na trhu vystriedal inovovaný výrobok s prívlastkom "plus" a ten veľmi rada otestujem, i keď pravdepodobne opäť v až letných mesiacoch. 

Vichy Essentielles Softening Shower (200 ml) - veľká spokojnosť - aj s umývacími vlastnosťami aj s vôňou, tento sprcháč som dostala, ale kúpila by som si ho opäť aj "za svoje", i keď asi nie hneď, lebo v kategórii telovej kozmetiky rada testujem nové veci. 

Mavala Colorfix Strog, Flexible Coat (10 ml) - nie je spotrebovaný, ale aj tak sa s ním lúčim, Jeho použitím dostali nechty lesklý gelový efekt, ale schnutie bolo extrémne pomalé a aj keď som bola presvedčená, že je suchý, na druhý deň som si našla na nechtoch odtlačky od paplóna. Objavila som oveľa lepšie nadlaky, takže tento už nechcem ani vidieť. 

Catrice Quick Dry & High Shine Top Coat (10 ml) - ďalší produkt z kategórie "sľubné začiatky, trpké konce". Po sklamaní z Essie a Good to go! sa javil ako adekvátna náhrada za menej peňazí. Ale potom sa čosi pokazilo, začal do seba naťahovať farby z lakov, z priehľadného sa stal akýmsi fialkastým, čo sa nepriaznivo prejavovalo na výsledných farbách najmä svetlých lakov, ale hlavne, z rýchloschnúceho sa zmenil na pomalyschnúci, takže putuje do koša. A už si ho nekúpim. 

The Body Shop Spa Wisdom Polynesia Monoi Body Balm (200 ml) - zle, zle zle. Pri kúpe ma tento telový balzam očaril svojou vôňou, ale pri používaní to bola práve vôňa, ktorá mi ho vyslovene znechutila. Neviem, či to bolo tým, že som ho používala v prvých týždňoch tehotenstva, kedy bol môj prah citlivosti na určité vône či pachy nižší, ale pri aplikácii som musela vetrať kúpeľňu, inak som mala pocit, že ma tá vôňa pridusí. Neznášam plytvanie, takže som ho nejako dopoužívala, ale tešila som sa ako malá, že mal len 200 ml a že z neho pomerne rýchlo ubúdalo. Ani hydratácia nesplnila moje očakávania, na to, že to bol balzam jednoducho slabota. Ale aj keby hydratoval ako z veľkej knihy, tá vôňa je niečo, cez čo sa neprenesiem. Takže tento produkt nielen že si už nekúpim, ale nechcela by som ho ani zadarmo. Ešteže bol z výpredaja, lebo dať zaň plnú cenu (16,90) by bola veľmi zlá investícia. 

Clinique Skin Calming Moisture Mask (100 ml) - super-truper maska, spoločníčka mojich pampering večerov, s kľudom som ju nechávala pôsobiť aj hodinu, kým som si robila manikúru alebo čitala knihu (alebo písala článok na blog). Upokojila, hydratovala, zvláčnila. Večná škoda, že ju prestali vyrábať. Už mám doma jej "nástupkyňu" a som veľmi zvedavá na porovnanie. 

Biotherm Biomains (100 ml) - môj najlepší krém na ruky ever. Ódy naň som písala na blogu už zopár krát (napr. tu), nebudem sa opakovať. V čom sa ale učite budem opakovať, je nákup tohoto produktu. Momentálne používam iný krém na ruky a ešte iný mám v rezerve, ale až ich spotrebujem, vrátim sa nepochybne k Biomains.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.