štvrtok 30. apríla 2015

Spotrebované produkty - apríl 2015

Pred mesiacom som tak nezáväzne tipovala, že aprílové empties sa budú niesť v podobných čislach ako marcové. A sekla som sa o jeden kus, tento mesiac sa lúčim s deviatimi prázdnymi obalmi.


Bourjois Vitamin-Enriched Toner (250 ml) - táto pleťová voda mi bohužiaľ ani za ten polrok, či ako dlho mi vydržala, k srdcu neprirástla. Ani vôňa (skvasené marhule?) ani účinky (nijaké rozjasnenie sa nekonalo) sa do môjho zlatého fondu kozmetiky nezapísali. Túto pleťovú vodu už si nekúpim.

Caudalie Polyphenol C15 (15 ml) - hoci tento očný krém je určený aj na vrásky okolo úst, používala som ho výlučne len na očné okolie. Nejaké veľké zmeny v tejto oblasti som si nevšimla, aspoň že hydratačne aj textúrou mi vyhovoval. Inak z kategórie neurazí-nenadchne, takže nemám dôvod sa k nemu vracať.

Durance Orange Blossom Perfumed Body Lotion (300 ml) - ak telové mlieko nehydratuje, ale mám po ňom pocit, že som sušienka, tak je niečo zle. A nezachráni to ani božská vôňa pomarančového kvetu. Toto telové mlieko ma dosť sklamalo, mala som isté očakávania a tým, že sa nenaplnili, už nemám dôvod si tento produkt kúpiť znova.

Clinique Chubby Stick - tento tónovaný balzam v odtieni 06 Whoppin` watermelon bol súčasťou vianočného setu a veľkostne je o niečo menší ako klasické predajné balenie. Keď som nemala príliš vysušené pery, bol OK, ale na suchých alebo poškodených perách už tak dobre nesedel a ani ich poriadne neošetril. Táto farba bola na mňa pomerne bledá a veľmi nevynikla, preto keby som uvažovala o kúpe ďalšieho "chubbyho", určite to bude v inom odtieni.

L`Oréal Professionnel Série Nature Pureté Naturelle (250 ml) - jemný šampón s extraktom z bio prasličky mi vydržal takmer desať mesiacov. Charakterizovala ho ľahká bylinková vôňa a trochu nižšia penivosť ako u konvenčných šampónov. Bola som s ním spokojná a určite ho odporúčam, ak hľadáte šampón typu bez nejakej špecifikácie, tzv. "pre celú rodinu". Mne sa však po takom dlhom čase používania už omrzel, takže znovu už si ho nekúpim (alebo za veľmi dlho).

L`Occitane Rose et Reines Shower Scrub (200 ml) - krásna vôňa, príjemná textúra a jeden vážny nedostatok - tento sprchový peering vôbec nepeelingoval. Čiastočky boli príliš jemné a pokožku skôr pohladili ako čokoľvek iné. Vrátila som sa k podobnému typu produktu s mandľami a tento si už nekúpim.

Catrice Skin Finish Powder (10 g) - zmatňujúci ultra-jemný púder v odtieni 010 Transparent bol jeden z naj, aké som kedy vyskúšala a pomer kvalita-cena bol fantastický. V stojanoch Catrice som ho už nenašla a ani na ich stránke, takže sa domnievam, že už sa prestal vyrábať. Preto si ho logicky ani nemôžem znovu kúpiť.

A na záver dva produkty, ktoré okupujem opakovane:

Garnier Color Naturals - stále moja naj-farba na vlasy, mám ešte jednu v zásobe (a keď sa minie, určite kúpim znova).

Lactacyd Femina (200 ml) - emulzia na intímnu hygienu s obsahom kyseliny mliečnej, ktorá patrí k mojim obľúbencom za malý peniaz. Dnes sa s ňou vidím naposledy, nie že by sklamala moju dôveru, ale nedávno som si v drogérii všimla, že značka inovovala a svoje portfólio zmenila a rozšírila o nové typy emulzií. Nejako detailnejšie som ich neštudovala, ale ak nájdem jednu, ktorá sa podobá tejto spotrebovanej, určite si ju kúpim. (Momentálne používam emulziu Saforelle).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.