pondelok 31. augusta 2015

Spotrebované produkty - august 2015

Okrem toho, že v auguste nám všetkým bolo veľmi teplo, tak ja som spotrebúvala ako nikdy. Dvanásť obalov na vyhodenie sme tu hádam ešte nemali (z toho jeden produkt nie je spotrebovaný, k dôvodu jeho vyhadzovu sa dostaneme nižšie). A na konci článku už tradične nájdete produkty z kategórie "kupujem do bludu".


Bourjois Deodorant Peaux Sensibles (200 ml) - pre citlivú pleť možno dobrý, ale čo sa týka účinnosti, bol to zatiaľ najslabší sprej od tejto značky. A nebol ani používateľsky príjemný. Rozprašovač mal silný rozprsk a dezodorant dlho zasychal (... posledná vec, na ktorú mám ráno čas, je stepovať s rukami nad hlavou, kým mi uschne podpazušie). Znova si ho určite nekúpim, aj preto, že rad dezodorantov od Bourjois bol trochu pozmenený a tento sa v novej línii už nenachádza.

Bourjois Deodorant Extreme Protection 72 heures (150 ml) - ste videli už v dovolenkovom poste. Slúžil by mi asi doteraz, ale pokazil sa jeho rozprašovací mechanizmus a už z neho ide iba hnací plyn, hoci podľa hmotnosti nádoby v nej ostala ešte asi tretina obsahu. Ale nejako ľúto mi za ním nie je, o 72 hodinovej účinnosti by som taktne pomlčala (keby vydržal 7+2, úplne by to stačilo) a ani nejakú antitranspiračnú aktivitu nevyvíjal. Ale keď som sa s ním potila, aspoň som sa potila voňavo, aj to sa ráta. Vymenila som ho za iný od rovnakej značky, ktorý uvidíte v najbližšom článku o telovej kozmetike. Tento už si znova nekúpim.

Bourjois Volume 1 Seconde Waterproof (12 ml) - recenzia tu. Nevyhovovala mi kefka a tým pádom som sa s touto mascarou za tých necelých päť mesiacov, čo vydržala, vôbec nezžila. Proti výdrži či vodeodolnosti vonkoncom nič nemám, len tá kefka.... no, nesadli sme si. Určite si ju znova nekúpim.

Suqqu Brow Pen (objem neuvedený, odtieň Moss Green) - pred mesiacom sa mi minul jeden produkt na úpravu obočia a v tesnom závese za ním tento. Kúpila som si ho v Londýne pred dvoma a pol rokmi, čiže svoje si odslúžil a aj keď patril k drahším, za tú cenu sa pomerne vyplatil. Zatiaľ testujem iných náhradníkov (napríklad tohto). Ak by som sa zázračne opäť ocitla v Londýne, asi by som si poň zašla, ale cez internet sa mi ho objednávať nechce.

La Roche-Posay Posthelios (100 ml) - darček k nákupu, toto telové mlieko na pokožku vystavenú slnečným lúčom som v auguste veľmi ocenila. Príjemná gélová textúra namáhanú pokožku upokojila a schladila. Páčila sa mi aj jemná "prázdninová" vôňa. Ešte jeden poopaľovák mi ostal neotvorený k budúcemu letu, ale vo vzdialenejšej budúcnosti si viem predstaviť kúpiť si aj tento.

Clinique All about Eyes (15 ml) - zatiaľ pre mňa suverénne najlepší očný krém. Používala som ho dokonca 2x denne, aby boli jeho účinky čo najlepšie. Okolie oka pekne prejasnil, pleť bola zjednotenejšia a pôsobila "zavlaženým" dojmom - žiadne vrásky z dehydratácie ani pocity napätia v očnom okolí. Mám iné dva očné krémy v zásobe a jeden (pravdepodobne) na jesennom wishliste, ale o kúpe tohto budem následne veľmi vážne uvažovať.

Nivea Soft (50 ml) - tento krém som si kúpila z nostalgie (ešte v predblogových časoch som ho kupovala celkom často) a aj preto, že som ho našla v dm-kovskej zľavovej knižke. Zamýšľala som ho vziať so sebou na dovolenku, ale nakoniec som ho spotrebovala doma. Krásne vonia, dobre hydratuje, síce trošku na pokožke lepí, ale dá sa to prežiť. Niekedy si ho kúpim znova.

Emma Hardie Amazing Face Age Support Cream (15 ml) - súčasť štartovacieho balíčka na zoznámenie sa so značkou - písala som o ňom tu. Bola som s ním spokojná, ale neuchvátil ma tak, že by mi srdce pišťalo po plnom balení (ktoré mimochodom stojí okolo 60 EUR).

L`Oréal Sublime Glow (200 ml) - táto rozjasňujúca pleťová voda bola fajn. Napriek tomu, že obsahuje alkohol (čo som si nevšimla, lebo ja a čítanie zoznamu ingredencií.... ehm) a tomu, že až tak nerozjasnila. Ako súčasť rannej rutiny OK, ale na opätovný nákup ma nepresvedčila.

Recidivistov tento raz zastupujú farba na vlasy Color Naturals od Garnier, ktorú si zas kúpim príležitostne do zásoby (ale už v novom obale, lebo ako som si stihla všimnúť v drogérii, značka trochu inovovala - dúfam, že do žiadnych iných zmien sa nepúšťali) a voda v spreji Eau Thermale Avene (2 x 50 ml) - nové balenia si nebudem hneď kupovať, lebo mám svoju zásobu vôd Uriage, ale v budúcnosti určite. 


2 komentáre:

  1. Posthelios je skvelý, mám ho spomedzi všetkých poopaľovacích prípravkov najradšej, tá hydratácia je úžasná a fakt pekne vonia, jemne, ale pekne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam este skusenost s garnierovskym poopalovakom Ambre Solaire, ale inak som toho v tomto segmente vela nevyskusala, takze to nemam velmi s cim porovnat.

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.