pondelok 28. septembra 2015

Spotrebované produkty - september 2015

V oblasti spotreby po silnom auguste prišiel takmer rovnako silný septembe. Tento raz sú zastúpené aj menšie balenia - sú to dozvuky z leta aj weekendov mimo domov, ktoré bolo treba doraziť, aby som sa mohla vrhnúť na novinky vo svojej zásobe... poznáme tento kozmetický kolobeh.


Minule som recidivistami končila, dnes ich dávam v úvode - z tejto kategórie tu mám dva produkty: mascaru na spodné riasy Bottom Lash Mascara od Clinique (2 ml) - už ani nerátam, koľké balenie to je, a už samozrejme používam ďalší kus. Telové mlieko s karité od L`Occitane v cestovnej veľkosti (50 ml) bol darček k nákupu počas minuloročných Dní Marianne. Už som ho mala aj v plnom balení a kúpim si ho znovu, keď budem mať rozhadzovačnú náladu.

The Body Shop Camomille Silky Cleansing Oil (200 ml) - spolu s olejom od Shue Uemura ho považujem za to naj z toho, čo som mala možnosť v oblasti odličovacích olejov doteraz vyskúšať. Podrobne som sa mu venovala v tomto článku a uchvátil ma tak, že som ho zaradila medzi svoje TOPky za prvý polrok 2015. Malé pokarhanie ale musí zaznieť smerom k obalu, neviem, či som mala chybný kus, ale netesnil a flakón bol po čase zvonku celý olejový, nebolo to veľmi používateľsky príjemné. Ale inak ma nadchol a keby som nemala v pláne vyskúšať iné odličovacie oleje, kúpila by som si ho okamžite - takto bude musieť ešte nejaký čas počkať.

Nivea Creme Care (50 ml) - tento sprchový krém ma prekvapil nádhernou vôňou starého dobrého Nivea krému v modrom plechovom obale. Sprcháč bol hustý a krémový a pokožku krásne prevoňal. Určite si ho kúpim v plnom balení.

Clinique Butter Shine Lipstick (gramáž neuvedená) - v odtieni 37 Pink a Boo, čo je tmavšia staroružová so zlatými trblietkami. V názve je obsiahnuté všetko - maslový rúž so žiarivým efektom. Trvácnosť na perách žiadna sláva, ale aspoň ich nevysušoval, správal sa skôr ako balzam. Mierne mi prekážalo, že keď sa farba z pier stratila, ostali na nich práve tie trblietky a vyzeralo to trochu "back to the 80s". Z tohto dôvodu by som si tento odtieň v plnom balení nekúpila, ale nevylučujem, že sa popozerám po nejakom inom z tohto radu.

Klorane šampón s ovseným mliekom (100 ml) - viac som o ňom písala tu. Je to môj dlhoročný obľúbenec a určite sa k nemu s odstupom času vrátim.

Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Velvety Skin Scrub (150 ml) - z trojice produktov inšpirovaných orientálnymi kúpeľmi ma najviac nadchol práve tento telový peeling. Úžasne vyhladil a navoňal pokožku, ktorá navyše ostala hydratovaná čiže som už nemusela použiť po sprchovaní telové mlieko. Z jeho téglikového balenia som na vetvi nebola, ale dalo sa to prežiť. Ak naň zas natrafím v nejakej zľave, pravdepodobne mu opäť neodolám.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (50 ml) - ľahký hydratačný krém v hybridnom obale (tuba s pumpičkou). Na leto bola jeho textúra ideálna, aj hydratačne mi stačil. Používala som ho väčšinou ako denný krém, občas v noci. Obsahuje alkohol, čo som si pri nákupe nevšimla, našťastie vo vôni sa neprejavil. Celkovo to bol pre mňa taký priemer, ktorý už druhý raz mať nemusím, od tejto značky je mi bližší rad Hydreane.

John Masters Organics Zinc & Sage Shampoo with Conditioner (236 ml) - šampón jednej z popredných značiek s prívlastkom organic na mňa sprvu neurobil hviezdny dojem, ale náš vzťah sa postupne zlepšíl. Síce frekvenciu umývania vlasov neznížil, ale inak som bola veľmi spokojná. Pri dlhodobom používaní ma prestala svrbieť pokožka hlavy. Odporúčaná doba spotreby po otvorení je do 6 mesiacov, aj mi to tak nejako vyšlo, a bol asi najvyšší čas - pri posledných dvoch použitiach som zaznamenala miernu zmenu vo vôni (a nie nutne k lepšiemu). K šampónom sa málokedy vraciam, ale o nákupe tohto celkom uvažujem. 

Bourjois Deodorant Invisible 48 h Magnolia Blossom (150 ml) - minerálnemu deodorantu od rovnakej značky sa síce nevyrovnal, ale spolu s variantom čerešňový kvet ho radím k tým lepším z inovovaného radu deo sprejov z dielne Bourjois. Momentálne používam krémový antiperspirant od Biotherm, ale tento si určite niekedy kúpim znova (a aj čerešňový kvet).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.