pondelok 30. novembra 2015

Spotrebované produkty - november 2015

Uplynulé tri mesiace sa spotreba u mňa pohybovala v dosť vysokých číslach, čiže logicky musel prísť bod, kedy sa to trochu zasekne. Ale novembrová osmička je tiež veľmi slušná. Z toho sedem vecí je skutočne spotrebovaných, ôsmu nepoužiteľnú vyhadzujem.

štvrtok 26. novembra 2015

Tri novinky z kúpeľne - Avene, Biotherm, EOS

Dnes prinášam nový typ článku, v ktorom sa stručne povenujem trom zástupcom telovej kozmetiky. Na samostatné recenzie by to nevydalo a ani sa mi nechce čakať na "veľký" článok o celkovej starostlivosti o telo (ako napríklad tento tu). Tieto produkty používam aktuálne, a tak mi prišlo logické písať o nich v reálnom čase.


pondelok 23. novembra 2015

RECENZIA: Lancôme Ombre Hypnôse Mono - I202 / Erika F

Tento očný tieň by si zaslúžil privítanie s fanfárami aj s červeným kobercom. Viem o ňom viac ako tri roky (od leta 2012, keď Lancôme uvádzal na trh svoje inovované mono tiene). A celý tento čas to bolo také "one step forward, two steps back"... chcem, nechcem, veľa peňazí za mono tieň, aj tak ho chcem, iné priority, potom som ho úplne vypustila... na feelunique som ho už mala x-krát v košíku, ale ten posledný krok som nikdy neurobila. Až tento rok na jeseň som sa pevne rozhodla a nákup zrealizovala (písala som o tom aj tomto článku).


štvrtok 19. novembra 2015

Jesenné nekozmetické radosti

Dnes prichádzam so zmeškaným článkom z pondelka. Ako som písala na FB, skolili ma vysoké teploty a akákoľvek duševná činnosť bola na pár dni passé. Ale už mi je lepšie  a nabrala som sily k ďalšej blogovej tvorbe. Dnešný článok bude z kategórie "nežijem len kozmetikou". Nekozmetické zaujímavosti väčšinou zakomponujem do nejakého TAGu, ale na samostatný článok je to zvyčajne málo. Ale teraz sa mi nazbierali tri - z oblasti gastronómie, literatúry  a divadla, tak hurá na ne.


štvrtok 12. novembra 2015

RECENZIA: Pink with a Purpose Cheek Pop Set od Clinique

Rok sa s rokom stretol a ja tu mám opäť limitovanú edíciu od Clinique vo farbách ružového októbra. Po minuloročnom rúži s taštičkou prišla lícenka s taštičkou; názov setu, teda Pink with a Purpose ostal rovnaký.


pondelok 9. novembra 2015

Starostlivosť o pleť - jeseň 2015

Ďalšia zmena ročného obdobia so sebou prináša zmeny v starostlivosti o pleť. A už sa stalo na blogu dobrým zvykom, že tieto zmeny zdokumentujem v podobe článku. Tu je teda moja aktuálna jesenná rutina.


štvrtok 5. novembra 2015

RECENZIA: Sephora Outrageous Curl Mascara

Miniatúru tejto mascary rozdávala česká Sephora ako darček k nákupu počas tohtoročných Dní Marianne, preto ste ju možno na niektorých blogoch zaznamenali. Ja som si ju kúpila v plnej veľkosti ešte predtým v lete v Brne na základe nadšených ovácií niektorých francúzskych YouTuberiek.

pondelok 2. novembra 2015

TOP 10: Obľúbenci za menej ako 25 EUR

Vybrať kandidátov do tejto desiatky bolo pre mňa asi najťažšie. Zistila som, že toto je cenová hladina, v ktorej sa pohybujem asi najviac a tak logicky bolo adeptov neúrekom. Takže som svoj dlhý zoznam preškrtala a vyšlo z neho týchto desať najlepších.