štvrtok 30. novembra 2017

Spotrebované produkty - november 2017

Predposlední tohtoroční spotrebovanci (a aj nespotrebovanci!) sa hlásia o slovo, poďme sa teda podrobnejšie pozrieť, aké dojmy po sebe zanechali.


Odličovacie tampóny Demak`up Expert (70 ks) a odličovacie vatové tyčinky Pick and Go od Marionnaud (20 ks) sa v tejto rubrike objavujú opakovane a nemám k nim čo dodať, iba ak to, že som spokojná a kúpim si ich opäť.

Objemový sprej Alterna Bamboo Volume 48-hour Sustainable Volume Spray (125 ml) ma uchvátil a nie nadarmo som ho nominovala medzi svoje TOP produkty prvej polovice roka 2017. Toto balenie som dostala od lokálneho zastúpenia značky na recenziu, ale určite si ho v budúcnosti kúpim aj za vlastné, a to aj napriek vyššej cene.

Clinique Moisture Surge Spray (125 ml) - tento hydratačný sprej som v lete používala na osvieženie počas dňa a neskôr ako prvý krok rannej pleťovej rutiny. Je to skvelý povzbudzovák pre unavenú a dehydrovanú pleť. Za plnú cenu sa však podľa mňa neoplatí a ak si ho v budúcnosti kúpim, tak jedine počas zľavovej akcie (napríklad -30% ako to bolo pri nákupe tohto balenia).

O telových produktoch L`Occitane šumivej tablete s olivovou arómou z radu Bonne Mere (18 g) a telovom mlieku Verbena (30 ml) som písala na tomto mieste. Nemám proti nim nič, ale nezaujali ma natoľko, že by som ich musela mať znova.

Protukty Sothys Hydra3Ha hydratatačný krém (15 ml), ampulky Essential Lipid Elixir, Energizing Radiance Ampoule, a peelingový olejový gél (15 ml) zasa dostali priestor v tomto článku. Jedná sa o miniatúry, ktoré som dostala a z tejto štvorice si ma najviac získal peelingový olejový gél, o ktorého nákupe budem uvažovať aj v plnom balení

Masky od Vichy (6 ml), Marionnaud a L`Occitane (6 ml),  som podrobila testovaniu a výsledok ste si mohli prečítať tu. Jedno vrecúško masky od Vichy ešte mám, ale druhý raz si ju určite nekúpim. Tie zvyšné dve pravdepodobne áno, u Pivoine Sublime od L`Occitane ma trochu mrzí, že sa nepredáva aj vo väčšom balení.

Na záver tu mám troch nespotrebovancov, ktorých vyhadzujem. Možno prekvapivo sa sem zaradila miniatúra krému Vine[Activ] od značky Caudalie (15 ml). V článku o aktuálnej pleťovej rutine som k nemu bola ešte zhovievavá, ale keď som si od neho dala pauzu (kvôli testovaniu vzoriek Kiehl`s) a potom sa nemu vrátila, zaznamenala som, že pleť bola po použití začervenaná, citlivá na dotyk a trochu ma pálila. Toto určite nepotrebujem, život je príliš krátky na to, aby sme používali nevyhovujúce krémy. Preto zvyšok putuje do koša a s týmto krémom už nikdy nechcem prísť do kontaktu.

Rýchloschnúci nadlak Sally Hansen Insta-Dri (13,3 ml) je vo svojej kategórii (zatiaľ) to najlepšie, s čím som sa stretla a za skvelú cenu. Nechty boli suché do dvoch minút, vydržali vždy minimálne päť dní (teda to, čo potrebujem) a lak mal celkom dlhú životnosť (viac ako tri roky), kým začal vo flakóniku tuhnúť. Aktuálne testujem podobný produkt od OPI, ale k tomuto sa určite časom vrátim.

Rovnako sa porúča aj plniteľný flakón Travalo (5 ml), keďže sa nedá nijako vyčistiť, nie je mi nanič a musím sa s ním rozlúčiť. Ďalší exemplár, naplnený aktuálnym parfumom, nosím samozrejme v kabelke.


4 komentáre:

  1. travalo by sa mal dať vyčistiť neutralizerom: http://www.coucou.sk/produkt/coucou-neutralizer-60ml-cistic-na-kabelkovy-parfem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Weeeej, presne toto potrebujem, ani som nevedela, ze to existuje! Dakujem za vynikajuci tip :)))))))

      Odstrániť
  2. Uff tak máš toho veľa spotrebovaného, ja toľko niekedy nestihnem minúť ani za pol roka. :D

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to si predstav, ze dnes je druheho decembra a ja uz mam spotrebovanych dalsich 5 produktov a 4 su na dne... ale zas je pravda, ze vela z mojich spotrebovancov (aj tychto novembrovych) su miniatury, to je potom jednoduche ;)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.